Пълнени пържоли

МинкаМинкаНовак
07/08/2009
"Крехки пържоли с апетитна плънка и разкошен вкус, които ще ви изкушат да забравите за диетата!"
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо25 499
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се налагат със соевия сос, черния пипер, горчицата, част от виното и останалите подправки. Престояват така няколко часа.

Нарязваме гъбите и лука на филийки и задушаваме до пълно омекване.

Наложените пържоли се режат през средата, така че да стане като джобче. Пълнят се със задушените лук и гъби. По желание може да се напълнят и с кашкавал и шунка.

Слагат се в тавичка, изсипват се останалите задушени зеленчуци, изсипва се останалото вино и се покрива с алуминиево фолио. Може да се задушат и в йена тава.

Пекат се около 1 час, като накрая се отхлупват да се запекат.

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Таня Петрова
Таня Петрова
16.12.2011 20:00
Правила съм ги, стават чудесни!
0
0
plamenka
plamenka
03.04.2010 14:39
Направо са супер.
0
0