Пясъчна торта

Boki LazicBoki Lazic
Готвач
12130462
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Пясъчна торта
Снимка: Boki Lazic
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Общо
60 мин.
Порции
10
"Специално за тези, които не обичат да пекат блатове за торта - торта без брашно"

Необходими Продукти

  • ванилов пудинг - 6 бр.
  • мляко - 1.5 л
  • пудра захар - 300 г
  • масло - 2 бр.
  • ванилова захар - 30 г
  • бисквити - 300 г смлени
  • кокос - 300 г
  • орехи - 300 г смлени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете ваниловия пудинг в 1.5 л мляко, към което сте добавили ванилова захар.

Разбийте маслото със захарта на пяна и комбинирайте с охладения пудинг.

Разделете масата на три равни части. Добавете бисквити към първия слой.

Във втория слой добавете кокос към сместа.

В третия слой добавете орехи към масата. Оформете слоевете в този ред в желаната форма.

Преди да излеете втория слой, натиснете добре всеки слой. По желание украсете любимата торта с бита сметана или друга глазура.

Преди сервиране на вкусната пясъчна торта трябва да престои в хладилника за няколко часа.

Няма как да не ви хареса тази уникална пясъчна торта.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: