Леща яхния с бахар

04/12/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 879
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лещата се почиства и измива. Слага се да се вари, заедно с чушката, бахара, чесъна, черния пипер, солта и нарязаните моркови и праз.

Олиото се загрява и в него се запържва брашното и червения пипер. Запръжката се сипва в лещата и се поръсва с черния пипер и чубрицата.

Вари се, докато се сгъсти.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар