Начин на приготвяне
Пригответе тези вкусни и лесни пастички от изброените съставки.
Първо, разбийте белтъците на твърд сняг със захарта, след това добавете олиото, 6 супени лъжици брашно и бакпулвера, жълтъците, млякото и останалото брашно едно по едно.
Изсипва се в тава, застлана с хартия за печене, и се пече на 180 °C, докато бисквитата се изпече и кората се отдели от тавата за печене.
За крема, първо, разтопете маргарина и шоколада, след това добавете захарта, млякото и накрая рома.
Когато шоколадовият крем заври, свалете от котлона.
Нарежете блата на кубчета, след това потопете всяка в топла сметана и след това веднага я оваляйте в кокос.
Да ви е сладко моите кокосови пастички!