Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Каши»Пилешка каша със сирене

Пилешка каша със сирене

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k
Пилешка каша със сирене1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
85 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • пиле - 1 бр.
  • олио - 1 ч.ч.
  • брашно - 2 ч.ч.
  • сирене - 1 к.ч. (натрошено)
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате пилето на порции и го варите на тих огън в посолена вода.

В половината мазнина запържвате брашното до златисто. Разреждате с горещ бульон от пилето, като непрекъснато бъркате.

В останалата мазнина запържвате парчетата месо ги зачервяване от всички страни. Заливате ги с кашата и поръсвате с натрошеното сирене и с черен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: