Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Крем супи»Зеленчукова супа»Веган кремсупа с карфиол и праз

Веган кремсупа с карфиол и праз

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Автор
3k36k17k12
Веган кремсупа с карфиол и праз
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3
"Свежа, лека и много вкусна зеленчукова супичка"

Необходими Продукти

  • карфиол - 1 глава
  • сметана - 150 г соева
  • праз - 60 г
  • лук - 50 г
  • сол - на вкус
  • зехтин - 50 г + за поръсване
  • зеленчуков бульон - 700 мл
  • бял пипер - 1/2 ч.л.
  • магданоз - стръкчета за украса и свежест
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете в малка тенджера лука и праза за няколко минути със зехтин.

Добавете след това накъсания на розички карфиол и подправките.

Налейте бульона и го варете около 20 минути.

Сипете соевата сметана и пасирайте зеленчуковата супа.

Поднесете я с малко зехтин и стръкче магданоз.

Веган кремсупата с карфиол и праз е много вкусна.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: