Начин на приготвяне
Загрейте фурната на 200°C.
В средно загрята мазнина запържете нарязания лук за 10-15 минути. Когато започне да се карамелизира, го свалете от огъня и оставете да се охлади.
В голяма купа сипете каймата, нарязаната на ситно наденица, без червото, яйцето, соса Уорчестър, нарязания на ситно магданоз и босилек, ригана, чесъна, мащерката и охладения лук, пармезана, сирената, галета или хлебни трохи на око, сол и черен пипер на вкус.
Смесете всичко много добре и оформете телешки кюфтенца.
Запържете кюфтетата в загрята мазнина за около 4-5 минути, сложете ги в тавичка с хартия за печене на дъното и печете в загрята фурна още 15-20 минути - според големината на кюфтетата, докато хванат кюфтетата на фурна приятен загар.
Божествените кюфтенца сервирайте със сос маринара или гарнитура по желание.