Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Рибена чорба»Рибена супа с пангасиус

Рибена супа с пангасиус

Рибена супа с пангасиус3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
5
"Щом на масата има от тази рибена супичка, значи днешният ден е празник"

Необходими Продукти

  • пангасиус - 400 грама
  • картофи - 2 броя
  • лук - 1 глава
  • моркови - 1 брой
  • чушки - 1 малка
  • домати - 6 с.л. (смлени)
  • ориз - 3/4 к.ч.
  • мащерка - 1 к.л.
  • олио - 4 с.л.
  • девесил - 1 с.л.
  • черен пипер - 1 к.л.
  • целина - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наситнете чушката, моркова и лука, сипете ги в тенджера и залейте с подсолена вода.

Сипете малко олио, а когато течността заври, добавете нарязаното филе пангасиус.

Добавете наситнените картофи и измития ориз. Малко преди тяхното омекване добавете обелените и смлените домати.

Овкусете рибената чорба с целината, мащерката и девевсила.

Овкусете готовата супа с черен пипер и поднесдете с резени лимон.

Рибената супа с пангасиус е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: