Крем за торта Павлова

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Крем за торта Павлова
Снимка: Ники
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
1
"Ако искате да правите торта Павлова, ето рецепта за крема"

Необходими Продукти

  • маскарпоне - 500 г
  • сметана - 200 г заквасена
  • захар - 100 г
  • ванилия - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвянето на тортата Павлова е сериозно предизвикателство в кухните на повечето домакини.

Може би причината за това са белтъчните блатове и дългото изпичане, както и мисълта за провал. Оказва се обаче, че кремът за тортата Павлова се приготвя много лесно.

В купа слагаме сметаната, която, за да бухне, трябва да е студена.

Разбиваме сметаната с миксер.

В друга купа сипваме маскарпонето, захарта, ванилията.

Към маскарпонето добавяме малко по малко от сметаната и разбъркваме крема за торта с помощта на шпатула.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: