Свински врат на тиган

редакция:
НикиНики
Гуру
8026k3k5
Свински врат на тиган
Снимка: Ники
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
10
"Поднасяме пържолите с получения сос и чаша домашно червено вино."

Необходими Продукти

  • свински врат - 800 г
  • лук - 2 бр.
  • черен пипер
  • вино - 1 ч.ч. бяло
  • сол
  • чесън - 3 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер.

Поставяме ги в голяма купа, покриваме с прозрачно фолио и оставяме на хладно за 1 час.

Пържолите си запържваме в дълбок тиган, след това ги изваждаме.

Запържваме си нарязаните лук и чесън.

Връщаме пържолете в тигана, заливаме с виното и покриваме с капак да се задушат.

Поднасяме пържолите поляти с получения сос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: