Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински врат на тиган с бира

Свински врат на тиган с бира

Свински врат на тиган с бира
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4
"Свински врат на тиган - бърза вечеря за гладници"

Необходими Продукти

  • свински врат - 4 парчета
  • олио - 5 с.л.
  • соев сос - 4 с.л.
  • сол - на вкус
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • чубрица
  • черен пипер
  • лук - 1 глава
  • гъби - 1 буркан
  • червени чушки - 1 бр.
  • бира - 400 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на средно тънки вратни пържоли.

Овкусете със соев сос и любими подправки, сол, червен и черен пипер.

В дълбок тиган загрявате олио и запържвате месото от двете страни, докато побелее.

Добавете нарязана глава лук, отцедени нарязани гъби и парченца червена прясна пиперка.

След 3-4 минути сипете бирата и гответе под капак до готовност на месото.

Поднесете свински врат на тиган с бира с нарязан магданоз!

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: