Начин на приготвяне
Кайзеровата подправка се изсипва в плитка чиния и се разбърква с олиото.
Кренвиршите се слагат в дълбока купа и се заливат с кайзеровата подправка.
Овалват се много добре от всички страни и се оставят в хладилник за 30 мин.
След като се извадят от хладилника, върху всяка кора се слага по 1 бр. кренвирш, който е добре овалян в подправката.
Кората се навива на баничка, като първо се сгъва от двете страни, след това се навива на руло, за да не изтече подправката при печенето.
Навитите банички се слагат в тава върху хартия за печене.
Пекат се 20 мин. в предварително загрята фурна на 180 градуса.
Кашкавалът за баничките се нарязва на 24 парчета.
След като се изпекат, върху всяка баничка се нарежда парче кашкавал.
Пече се 5 мин., след което се изваждат от фурната.
Ако обичате кренвиршки и тези банички с пуешки кренвирши и кашкавал ще ви допаднат.