Гювече с колбас

Гювече с колбас
Снимка: Румина
3 / 7
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
1
"Това си е гювече за гладници - с колбас и още вкусни нещица, които нямаме търпение да опитаме"

Необходими Продукти

  • кренвирш - 1 бр.
  • сирене - 100 г
  • печена чушка - 1 бр.
  • доматено пюре - 2 с.л.
  • кашкавал - 50 г
  • масло - 5 г
  • яйца - 1 бр.
  • магданоз - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гювечето се намаслява и в него се разпределят продуктите.

Подрежда се колбасът, нарязан на кръгчета, заедно със сиренето, чушките.

Залива се с доматеното пюре и се поръсва с магданоз. Пече се около 30 мин. и се поръсва с кашкавал.

Малко по-късно се слага яйцето и се допича без капак.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
55
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Румина
Румина
Направих го, но без чушка
29.11.2021 19:31