Начин на приготвяне
Първо правим маринатата за пържолите - в купа смесваме солта, червения пипер, чубрицата, черния пипер, виното, сока от лимона и зехтина.
Измитите пържоли потапяме в маринатата и оставяме да престоят за час в хладилник, за да поемат подправките.
Подреждаме ги в тавичка и доливаме към тях сварения бульон и останалата част от маринатата. Печем под фолио около час и после без фолио, докато се запекат добре.
Докато пържолите се пекат приготвяме гарнитурата - в дълбок тиган задушаваме зеленчуците в зехтина, доливаме и вода. След като изпари водата и зеленчуците са омекнали и са се задушили, добавяме сметаната и парчетата топено сирене.
Оставяме на тих огън до разтопяванета на сиренето-аромата е невероятен, а пък вкуса...ммм
Сервираме опечените пържоли с гарнитурата, като за целта използваме ринг да я оформим, поръсваме с пресен копър и декорираме по желание. Невероятна вкусотия!