Начин на приготвяне
Сложете малка тенджера с вода на котлона да заври. След като заври, сложете двата обелени моркова да се сварят. Пригответе си купа или тенджера, в която ще правите руската салата.
Обелете салама, нарежете го на филийки, след това на лентички и после го нарежете на кубчета. Сложете го в купата.
Отцедете краставичките от водата, махнете им дупетата и ги нарежете на кубчета. Добавете ги към салама в купата. Отцедете граха в гевгир и го добавете към вашата салата.
След като морковите са се сварили, ги охладете и ги нарежете на кубчета. Добавете и тях към руската салата без картофи. След това добавете сол и черен пипер и майонезата.
С помощта на лъжица разбъркайте хубаво салатата, покрийте купата със стреч фолио за свежо съхранение и оставете в хладилника да се охлади.
При поднасяне можете да използвате ринг по ваш избор. Аз използвах квадратен ринг и украсих с клонка целина.
Да ви е сладко!