Свински стек на фурна
Svinjski stek u rerni

Свински стек на фурна

Кулинарна мрежаКулинарна мрежа
Джедай
7115k2k3k
Свински стек на фурна
Снимка: Кулинарна мрежа
1 / 2
01/12/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции2
"Крехък и сочен свински стек на фурна, който може да поднесете с гарнитура по избор"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинския стек на фурна овкусих със сол, черен и червен пипер, чубрица и кимион.

Добавих соев сос и червено вино, както и стръкчета магданоз отдолу и оставих в хладилника 2 часа и половина.

В тавата сипах още малко вино и вода, като аз слагам месото и върху решетка, изсипах отгоре остатъка от маринатата.

Завих тавата с фолио и пекох на 220 градуса за 40 мин., след като махнах фолиото, увеличих на 250°.

Станаха невероятно сочни и крехки пържоли.

Източник: Антоанета Черганска - Българските ястия и рецепти

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: