Начин на приготвяне
Смесете в голяма купа двата вида масло и захарта и добавете яйцата, бадемовия екстракт и ванилията.
В друг съд смесете солта, содата хляб и двата вида брашно.
Смесете сухите и течните съставки бавно до получаване на тесто.
Оформете го с ръце и го покрийте с прозрачно фолио. Сложете го в хладилник за няколко часа.
Разточете след това тестото върху набрашнена с кокосово брашно повърхност.
С помощта на формички изрежете вкусни бисквитки и ги наредете в тава върху хартия за печене.
Направете тези стъпки и с останалото тесто.
Печете сладките за около 15 минути и ги оставете да се охладят.
Украсете ги с глазура по избор и им се насладете.
Безглутеновите коледни сладки с бадемово брашно са много вкусни.