Свински хапки пане

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
Свински хапки пане1 / 2
21/12/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Сготви25 мин.
Общо40 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете месото от ципи или излишни тлъстини. Нарежете го на средно големи кубчета.

Разбийте нишестето с бялото вино и соевия сос. Оваляйте кубчетата месо в панировката и ги запържете до златисто в силно сгорещено олио. Извадете ги върху домакинска хартия, за да се отцеди от излишната мазнина.

Загрейте повторно олиото и запържете за втори път свинските хапки, така коричката им ще стане златиста и хрупкава.

Поръсете готовите хапки със сол и черен пипер и ги поднесете топли с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: