Свински хапки пане

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k31
Свински хапки пане1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свинско месо - 400 г плешка или бут
  • олио - 1 ч.ч.
  • нишесте - 2 с.л.
  • соев сос - 2 ч.л.
  • бяло вино - 2 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете месото от ципи или излишни тлъстини. Нарежете го на средно големи кубчета.

Разбийте нишестето с бялото вино и соевия сос. Оваляйте кубчетата месо в панировката и ги запържете до златисто в силно сгорещено олио. Извадете ги върху домакинска хартия, за да се отцеди от излишната мазнина.

Загрейте повторно олиото и запържете за втори път свинските хапки, така коричката им ще стане златиста и хрупкава.

Поръсете готовите хапки със сол и черен пипер и ги поднесете топли с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: