Кето сладкиш с орехи пекан

Кето сладкиш с орехи пекан
Снимка: Габриела Цулин
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
8
"Красив и апетитен кето сладкиш с пекан"

Необходими Продукти

  • за блата
  • бадемово брашно - 80 г
  • ленено семе - 30 г, натрошено
  • пекан - 30 г сурови орехи
  • еритритол - 40 г на прах*
  • бакпулвер - 10 г
  • топла вода - 80 мл
  • ябълков оцет - 15 мл
  • какао - 10 г натурално 22% масленост
  • яйца - 1 бр.
  • за сиропа
  • топла вода - 120 мл
  • еритритол - 20 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

*Аз си смилам еритритола в блендер, за да стане на прах.

Сложете всички продукти без орехите пекан в дълбока купа и разбъркайте до образуване на хомогенна смес.

След това изсипете сместа в кръгла тавичка с диаметър 18 сантиметра и загладете отгоре.

Подредете орехите пекан и сложете тавичката на средно ниво в предварително загрята фурна.

Фурната трябва да загреете предварително на 180 °C.

Печенето отнема около 25-30 минути. След посоченото време извадете тавичката от фурната и оставете ореховия сладкиш да изстина напълно.

Залейте го със сироп и оставете кето сладкиш с орехи пекан да отлежи за 1 нощ.

Приятен апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: