Gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Сарми»Рибни сърми в лапад

Рибни сърми в лапад

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Рибни сърми в лапад1 / 2
22/12/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
10

Необходими Продукти

  • риба - 1 кг дребна
  • сланина - 150 г
  • лапад - едри листа
  • магданоз - 1 връзка
  • джоджен - 1 връзка
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се измива, почиства и посолява. Добавя се нарязаната на малки парчета сланина, накълцаните магданоз и джоджен. От сместа се взима по малко и се увива в листата лапад.

Завръзват се и се затрупват с жар. Могат да се изпекат и във фурна в намазана с мазнина тава. Ако се пекат на жар, преди сервиране се махат овъглените листа лапад.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: