Салата с левурда, зелен лук и охлюви

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
4k
13/04/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 251
  • Преглеждания за месеца190
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг3.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Охлювите се измиват с четка няколко пъти в подсолена вода.

Сваряват се във вода с малко сол и месото се изважда от черупките.

Нарязва се на малки парчета и се добавя към нарязаните левурда и лук.

Салатата се посолява и овкусява с олио и оцет.

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
14.05.2016 14:24
Тя и снахата не ядеше коприва, но като я сготвих с яйца и сирене, се прежали. Вярно, че беше доста гладна, но по принцип нови гозби се дегустират, когато си гладен.
0
0
Албена Асенова
Ама аз не обичам охлюви и за това мяма как и да дам отценка.
0
0
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
14.05.2016 14:14
Ако може, пак бих гласувала за тази рецепта. Но не може.
Като сготвя охлюви, ще ги кача за вашата оценка. Надявам се да не е 1, 2, 3.
0
0