Селска супа от агнешки дреболии

23/12/2013
Ivanka
отIvankaНовак252
"Ако има състезание за най-вкусна агнешка супа - то тази определено е в топ 3 "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции8-10
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо27 830
  • Преглеждания за месеца976
  • Преглеждания за седмицата44
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Попарваме дреболиите във вряла вода. Нарязваме ги на ситно и ги сваряваме в подсолена вода.

Нарязваме на дребно лука и го задушаваме в маслото. Прибавяме червеният пипер и изсипваме сместа при дреболиите.

Варим чорбата осолена още десетина минути.

Правим застройка като разбиваме яйцето, прибавяме към него от бульона и изсипваме обратно в тенджерата.

Поръсваме готовата супа с магданоз и джоджен. подобни рецепти тук

5 2
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар