Телешки джолан в глинена тенджера

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак769
04/02/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене270 мин.
Общо300 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 485
  • Преглеждания за месеца74
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Режете парчетата джолан и накисвате за 3-4 ч. в студена вода. Изваждате го, изплаквате и нареждате парчетата в тенджерата заедно със зеленчуците и подправките. Заливате с виното и водата. Посолявате и варите около 4 ч.

Обезкостявате парчетата джолан и ги връщате обратно в тенджерата. Режете картофите и ги слагате вътре. Продължавате да варите, докато картофите станат готови.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар