Постни сарми от лапад и джанки

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
23/01/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 788
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Попарвате лападовите листа в подсолена вода. Нарязвате лука на ситно и го запържвате в сгорещената мазнина.

Прибавяте ориза, ситно нарязаните магданоз и джоджен, черен пипер и сол и задушавате сместа.

След това я разпределяте върху лападовите листа и навивате сарми. Нареждате ги в тенджера, прибавяте джанките и заливате с топла вода. Варите, докато омекне оризът.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар