Бургундска наденица

Сергей АнчевСергей Анчев
Готвач
229
2k
313
753
3
28/12/2013
"Твърдо вярваме, че приготвянето на наденица е истинско свещенодействие, затова и толкова сериозно подбираме кой да почерпим с нашата бургундска наденица "
Приготвяне60 мин.
Готвене15 мин.
Общо75 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 913
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Kартофите, морковите и целината се сваряват. Смилат се заедно с месото, гъбите и лука.

Прибавят се останалите съставки, всичко се омесва добре и се пълни в черва.

Консумира се прясна, най-добре на тиган.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар