Панирано прясно сирене

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
831
2k
18/01/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 556
  • Преглеждания за месеца114
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • сирене - 500 г (прясно)
  • галета - 250 г
  • яйца - 3 бр
  • олио - за пържене
  • сладко - от домати
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сиренето се нарязва на кубчета с дебелина 1 см. Потапят се в разбитите яйца, след това в галетата, пак яйце и галета. Запържват се в силно загрято олио.

Сервира се с лъжичка сладко от домати. Със сладкото може да се импровизира по желание на вкуса.

Дълбок тиган с каменно покритие и стъклен капак 26 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие и стъклен капак 26 см
32.00 лв.
24.64 лв.
Виж ››

Гответе каквото си поискате във вашия нов дълбок тиган с капак! Има незалепващо каменно покритие, което гарантирате съвършено приготвянето на любимите ястия. Дръжката на тигана е термоизолираща.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар