Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински пържоли в плик на фурна

Свински пържоли в плик на фурна

Елена ПетроваЕлена Петрова
Чирак
3110220
Свински пържоли в плик на фурна
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3
"Тайната на вкусното свинско месо е в овкусяването"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г врат
  • лук - 1 глава
  • черен пипер
  • червен пипер
  • чубрица
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на пържоли и се начуква. Слага се в купа, като върху него се реже лук на шайби, добавя се олио и сол.

Разбърква се и се оставя в хладилник за един час. Когато е готово пържолите се вадят и се поръсват с черен и червен пипер.

Накапват се с олио и се слагат в плик за печене като върху тях се нареждат шайбите от маринатата.

Пекат се около 40 минути на 220 градуса. Гарнират се по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: