Лозарска чорба

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак769
03/02/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 018
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поръсвате боба със сол и задушавате в 1 к.ч. вода. Нарязвате чушките на дребно. Прибавяте ги към боба, когато поомекне. Заливате с 6-7 ч.ч. вряща вода.

Нарязвате лука на ситно и го запържват. Обелвате и нарязвате ситно доматите и също ги сипвате в супата и варите.

Застройвате чорбата с ягорида, кисело мляко и разбитото яйце. Поднасяте, поръсена със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар