Млечна баница с грис и заливка

Марина НордМарина НордНовак1219
18/05/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 525
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. От брашното, водата, оцета, солта и олиото се замесва тесто. Разделя се на 5 топки и се разточват кори.

2. Нареждат се в намазана с мазнина тава една върху друга, като се поръсват с мазнина.

3. Нарязва се на парчета и се запича в умерена фурна.

4. Когато е почти запечена, се залива със свареното мляко със захарта и гриса, в което са разбити яйцата.

5. Баницата е готова, когато заливката се сгъсти.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар