Агнешка шкембе чорба със застройка

Марина НордМарина НордНовак1219
14/01/2014
"Ето още материал по темата Как да приготвим вкусно агнешко шкембе, така че всички да си оближат лъжиците "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо23 889
  • Преглеждания за месеца129
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шкембето се изчиства, измива и сварява. Нарязва се на дребно, а бульонът се прецежда. Сгъстява се със запържения в масло лук, брашно и червен пипер.

Когато заври, се сипва нарязаното шкембе и се оставя за малко на котлона. След сваляне от огъня се застройва с яйцата, оцета и счукания чесън.

Рейтинг

5 6
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар