Пълнен телешки далак

IvankaIvanka
Новак
252
316
910
12/07/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 332
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • телешки далак - 1 бр.
  • свинско месо - 375 г (смляно)
  • телешко месо - 375 г (смляно)
  • лук - 800 г
  • червен пипер - 1/2 ч.л.
  • джоджен - на вкус
  • магданоз - на вкус
  • сол - на вкус
  • люти чушки - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и разрязваме далака, като внимаваме да не го пробием.

Приготвяме плънка от смляното месо, нарязания на ситно лук, магданоза, джоджена, червения пипер, солта и по желание - лютата чушка.

Напълваме далака с плънката и го зашиваме.

Слагаме го в тава, намазана с олио и го слагаме да се пече за час и половина в слаба фурна.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар