Начин на приготвяне
Ето един уникално вкусен шоколадов сладкиш - много шоколадов сладкиш с рожков и нутела.
Разбивам яйцата със захарта и се добавя олиото, брашното от рожков, бялото брашно и бакпулвер. Разбърква се хубаво и се залива с половин чаена чаша гореща вода.
В тавичка, обилно намазана с масло, се изсипва сместа и отгоре се слагат парченца Нутела, пускам ги с лъжичка върху сладкиша.
Печем на умерена фурна, 180 °C до готовност. Става бързо. Около 20 мин.
Зависи от фурната. Готовия кекс мажа с още шоколад и поръсвам с кокосови стърготини.
Става страхотно и е много въздушен, мек и вкусен сладкишът с рожков.
Добър апетит!