Парижки пасти

12/07/2014
Ivanka
отIvankaНовак252
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 555
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме галетата, орехите и 1 ч.ч. пудра захар, след което прибавяме един по един жълтъците - с разбъркване.

Към сместа слагаме и омекналото на стайна температура масло и настърганата кора от лимона.

Омесваме тесто и го разточваме на кора с дебелина 1 пръст.

Слагаме кората от тесто, на дъното на омазнена тава, и го покриваме с глазура - приготвена от разбитите на сняг белтъци с пудрата захар.

Нарязваме на пастички сладкиша и го печем в умерена фурна.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар