Парижки пасти

IvankaIvankaНовак252
12/07/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 850
  • Преглеждания за месеца100
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме галетата, орехите и 1 ч.ч. пудра захар, след което прибавяме един по един жълтъците - с разбъркване.

Към сместа слагаме и омекналото на стайна температура масло и настърганата кора от лимона.

Омесваме тесто и го разточваме на кора с дебелина 1 пръст.

Слагаме кората от тесто, на дъното на омазнена тава, и го покриваме с глазура - приготвена от разбитите на сняг белтъци с пудрата захар.

Нарязваме на пастички сладкиша и го печем в умерена фурна.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар