Начин на приготвяне
В купа разбийте яйцата със захарта до пухкав крем. Добавете мекото масло, ваниловата захар и смесените предварително сол, бакпулвер и пресято брашно, разбъркайте до хомогенна смес.
Сипете сместа върху лист хартия за печене, върху нея поставете втори лист и разточете с помощта на точилка кора с дебелина 1 см. Поставете така с хартията в хладилник, докато стегне тестото. Изрежете тестото с диск на кръгчета колкото диаметъра на формите на тава за мъфини, там ще ги печете. Поставете кръгчетата в формите и печете в предварително нагрята на 180 градуса фурна за 20 минути. Извадете готовата основа за вашите тарталети и оставете да се охладят.
За плодовите сърчица поставете желатина във водата и след като набъбне, разтворете на водна баня. Прибавете го при конфитюра при непрекъснато бъркане. Разстелете сместа върху хартия за печене, заравнете и оставете да стегне. С формичка за курабийки изрежете сърчица.
За шоколадовите сърчица смесете начупения шоколад и маслото и разтопете на водна баня. Разстелете сместа върху хартия за печене, заравнете и след като постегне изрежете сърчицата.
Сглобете тарталетите, като върху основата поставите част от крема приготвен по указанията на опаковката и декорирате със плодово и шоколадово сърчица.