Агнешки чревца на фурна с пресен лук

06/09/2014
"Хапвайте, хапвайте - винаги ще намерите време да запишете рецептата, а чревцата са най-вкусни, докато са още топли "
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 988
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чревцата се измиват добре, сваряват се заедно с морковите и целината в подсолена вода, отцеждат се и след това се нарязват. Лукът и чесънът се нарязват и се задушават в маслото.

Когато омекнат, се сипва червеният пипер. Добавят се чревцата, морковите, целината и доматеното пюре. Прехвърлят се в тава, наръсват се с нарязаните магданоз и джоджен и се заливат с 300 мл бульон от чревцата.

Пече се на умерена фурна. Когато ястието е готово, се залива с разбитите заедно яйца, брашно и мляко. Посолява се и се запича в силна фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар