Славянски гювеч с агнешко

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
18k
30/01/2014
"Веднъж ако го опитате, завинаги ще се влюбите във вкуса на този Славянски гювеч с агнешко"
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 568
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парченца и се задушава в олиото.

Добавя се нарязаният лук и малко вода.

Когато лукът омекне, се сипва оризът и гореща вода.

Ястието се прехвърля в тава и отгоре се изсипва паприкашът.

Пече се на умерена фурна до пълна готовност на месото и ориза.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар