Печено агнешко гръбче

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Печено агнешко гръбче1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
5
"Всеки може да приготви перфектното Печено агнешко гръбче, когато има под ръка тази изпитана рецепта"

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 1 кг (от гърба)
  • масло - 100 г
  • лук - 1 глава
  • моркови - 1 бр.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото гръбче се измива, без да се отделят костите. Натрива се със сол и черен пипер, полива се с разтопеното масло и се слага да се пече.

След 20 минути се добавят нарязаните на ситно лук и моркови. Налива се малко гореща вода и се пече, като периодично се полива със соса от печенето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: