Агнешки шишчета с дреболии

06/09/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 057
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото и дреболиите се режат на парчета и се накисват в смес от виното, чубрицата, черния пипер, солта и нарязания на ситно лук.

Всичко се разбърква добре и се оставя за 1 час. Нанизва се на шишчета, като се редуват месото и дреболиите с парчета домати, и се пръскат с лимонов сок. По желание може да добавите парченца лук и чушка.

Всичко се покрива с агнешкото було и се пече във фурната.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар