Шоколадов фондан

Dilqna AtanasowaDilqna Atanasowa
Новак
3
1
10
10/01/2014
Приготвяне45 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 037
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджерка на водна баня разтопете маслото и натрошения шоколад.

В отделна купа пресейте брашното с пудрата захар и добавете бадемовото брашно.

Следва да добавите двата белтъка. След тях разбъркайте със сместа от масло и шоколад и хомогенизирайте цялата смес.

Намаслете добре 4-5 формички за печене. Напълнете ги с шоколадовата смес до 3/4 от обема им. В средата на всеки фондан притиснете по блокче шоколад.

Долейте в чашките още малко от сместа и сложете да се пекат върху тавичка за около 20-25 минути. Фурната трябва да е загрята до 150 градуса.

Комплект сладкарски инструменти за моделиране 12 части
За страхотни сладкиши препоръчваме:
Комплект сладкарски инструменти за моделиране 12 части
8.00 лв.
Виж ››

За вас вече няма да има граници в сладкарството, защото комплектът от сладкарски инструменти за моделиране ще ви позволи да направите каквито желаете форми и декорации. Имате цели 12 части, от които да се вдъхновите.

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
liliq
liliq
10.01.2014 18:05
страхотен фондан !!
2
0