Фондан с маршмелоу

Деси МариноваДеси Маринова
Готвач
1961k2071k1
Фондан с маршмелоу1 / 2
22/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
25 мин.

Необходими Продукти

  • маршмелоус - 1 купа бонбони
  • пудра захар - 1 купа
  • вода - 2.л.
  • масло - 30 гр
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купата с бонбоните добавяме вода и я слагаме в микровълновата за 30 секунди на функция за размразяване, разбъркваме и при нужда я слагаме отново за 30 секунди, като отново разбъркваме добре.

Когато се разтопи, добавяме 2/3 пудра захар и разбъркваме. С маслото намазваме повърхността, върху която ще месим фонадана, и замесваме тесто.

Добавяме му захар постепенно, докато дърпайки го, да се къса лесно. Мажем с масло, увиваме го плътно в прозрачно фолио и го прибираме в хладилника.

Трябва да престои поне 15 часа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: