gotvach.bg»Рецепти»Риба»Маринована Риба»Маринован паламуд с лук

Маринован паламуд с лук

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3235k
Маринован паламуд с лук1 / 2
08/07/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
6
"Ето как да си мариновате вкусен паламуд, пък другите да не ви мислят"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелвате лука и без да го режете, го сварявате във вода. След това отцеждате и заливате с виното, водата, оцета и зехтина.

Добавяте дафиновия лист, черния пипер и сол на вкус. Оставяте сместа да се свари 25-30 минути и прибавяте нарязаната на парчета риба.

Слагате магданоза и копъра, нарязани на ситно. Варите на силен огън още 10-15 минути. Накрая оставате рибата да изстине в бульона и съхранявате в хладилник.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: