Пиле по индийски Тандури

Сайда
Сайда
Новак
20/05/2009
"Опитвали ли сте класическо пиле по индийски с Тандури или днес ще ви е аз първи път?"
Готвене40 мин.
Общо40 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо11 636
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се смесват всички продукти за приготвяне на маринатата без месото

Леко се отделя кожата на пилешките бутчета, които се поставят в голям плик.

Заливат се с маринатата. Пликът се завързва и се обръща няколко пъти, за да се покрие месото добре с маринатата. Пликът се поставя в съд, който се оставя в хладилника за една нощ.

Пече се в предварително загрята фурна на 230 С за около 35 - 40 минути като периодично се обръща.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Val
Val
17.08.2013 23:36
Чудесно е опитайте
0
0