Начин на приготвяне
Ето какво може да приготвите от останалия сух козунак.
Пригответе шоко пудинга по указанието.
Загрява се 400 прясно мляко с кафява захар.
Сипвате разтворен пудинг на прах с 100 мл прясно мляко.
Когато се сгорещи, сипвате на тънка струя и бъркате с тел докато сгъсти на 4 степен. Свалете и добавете маслото да се разтопи.
В стъклени чаши натрошете козунака на хапки, поръсете го с портокалов сок и заливате с пудинга.
Когато се охлади, поръсете с захарна декорация, сложете един шоколадов трюфел в средата.
Сервира се охладен, да може да попие пудинга в козунака.
Бързо, лесно и вкусно предложение за шоколадов пудинг със стар козунак!