Начин на приготвяне
За тази рецепта избираме любимата си варена наденица и я режем на кръгчета. Пиперът (чушките) почистваме и режем едро. Почистваме и нарязваме лука.
В тиган със сгорещено олио запържваме първо лука, а после и нарязания колбас. Пържат се около 2 минути, след което прибавяме в тигана нарязания пипер.
Ръсваме малко червен пипер (паприка) и наливаме 1 ч.ч. вода, за да се разреди ястието. Оставяме го да се готви на тих огън, докато всичко омекне добре. Като, разбира се, не забравяме да разбъркваме.
Когато селската гозба е готова, я отнемаме от котлона и овкусяваме още с черен пипер и сол.
Поднасяме нашата бърза селска манджа с наденица и чушки, докато е още топла!
Сервираме манджата с топъл селски хляб.