Рибена яхния с вино

Кристина ЧерниковаКристина ЧерниковаДарт Вейдър102537
12/04/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо438
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете целите глави лук в мазнина и малко вода, след което ги осолете.

Добавете пюрето и брашното, разредени с малко вино и вода. Щом лукът омекне, добавете всички подправки.

Обезкостената маринована риба раздробете и разпределете в чинии. Покрийте я с приготвената яхния. Гарнирайте с парченца лимон.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар