Начин на приготвяне
Двата вида свинско месо се подготвя на порции/пържоли.
В тиган се загрява олио. Свинското месо се запечатва от всички страни и се нарежда в сача.
Добавя се и пилешкото месо в сурово състояние. Лукът се почиства и нарязва на полумесеци.
Гъбите се измиват и нарязват на филийки. Чушките се измиват и почистват от семките.
Нарязват се на лентички. Тиквичките се измиват и обелват. Нарязват се на филийки.
Подготвените зеленчуци се разпределят в сача.
Овкусява се със сол и черен пипер.
Залива се с останалата мазнина от запечатването на свинското месо.
Добавя се половин пръст вода. Слага се капакът на сача.
Мушка се във фурната и се забравя за около 120-150 минути.
Сачът с пилешко, свинско и зеленчуци стана да си оближеш пръстите.