Начин на приготвяне
Разбива се в 200 мл прясно мляко с нишестето. Смесва се с останалото прясно мляко, сметана и 1 разбит жълтък.
Загрява се сместа на слаб огън и се бърка с тел докато сгъсти.
Свалете и добавете маслото, разбъркайте с телена бъркалка.
В малка правоъгълна форма сложете фолио, като краищата висят отвън.
Наредете един ред топени в сироп бисквити, отгоре крем, бисквити и редите докато свършат бисквитите.
Загънете с фолиото и оставете в хладилник да попие кремът.
Обърнете в поднос, измажете с малко отделен крем и декорирайте с резени ягоди и шоколадови пръчици.
Нарязват се пастички и хапвате с наслада!
Бисквитените пастички с крем и ягоди са чудни!