Каша от раци

06/02/2014
"Риба под път и над път, но попаднат ли ви раци - това е рецептата "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо304
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете и почистете раците. Нарежете лука на полумесеци и го задушете в мазнина.

Прибавете брашното и разбъркайте. Сложете солта и червения пипер.

Добавете бульона, в който са врели раците. Оставете яхнията да ври на тих огън. Поднесете я подлютена с чили по желание.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар