Каша от раци

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
314
347
4
1k
06/02/2014
"Риба под път и над път, но попаднат ли ви раци - това е рецептата "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо348
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете и почистете раците. Нарежете лука на полумесеци и го задушете в мазнина.

Прибавете брашното и разбъркайте. Сложете солта и червения пипер.

Добавете бульона, в който са врели раците. Оставете яхнията да ври на тих огън. Поднесете я подлютена с чили по желание.

Керамична купичка от троянска керамика - 15см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Керамична купичка от троянска керамика - 15см
5.20 лв.
4.90 лв.
Виж ››

Специално за онези, които обичат народните мотиви - многофункционална и удобна керамична купичка с троянски шарки.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар