Омар с ориз

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
314
347
4
1k
24/05/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо793
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете омара и го измийте добре. Сложете го във вода заедно с накълцания лук и сол.

Оставете да се вари за около 15 минути. След това извадете омара и го отцедете.

Отделете месото и го надробете. Задушете нарязания на ситно лук в мазнина. Добавете смлените домати, омара и 3 к.ч. вода.

Щом ястието заври, прибавете ориза, счукания чесън и подправките. Затворете съда с похлупак. Варете ястието на слаб огън.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар