Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Печена ципура във фолио

Печена ципура във фолио

Печена ципура във фолио2 / 2
02/07/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
100 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
170 мин.
Порции
1
"Печена ципура във фолио по мъжки - семпла, но много вкусна. Става крехка и лесна за обезкостяване."

Необходими Продукти

  • ципура - 1 бр.
  • лимони - 1 бр.
  • универсална подправка - за риба, Bioset
  • сол - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почиствате добре рибата, измивате и подсушавате.

След това поръсваме с подправка за риба, която е на снимката обилно и предварително нарязаният лимон се подрежда върху и в рибата.

Покриваме с фолио тавичката и я слагаме в добре загрята фурна на 200 градуса.

Печем 40 мин. и махаме фолиото. Печем още около 20-30 мин. или до получаването на желания загар.

Рибата във фолио стана изключително крехка и лесна за обезкостяване.

Да ви е сладко с печена ципура във фолио!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Не, не е !
26.12.2022 21:51
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Не е ли малко множко 70 минути печене на ципура?
05.07.2022 10:19